Sivut


perjantai 19. joulukuuta 2014

Tonttujoukko

 
Näin netissä ihanan kuvan virkatuista tontuista ja heti piti tietysti kysyä ohjetta. Minulle vinkattiin sitten tämä sivu. Sieltäpä ohje löytyi ja eikun virkkaamaan!
 
 
Kuvassa pojottaa kolme tonttua. Neljännekin virkkasin, mutta nämä kolme löysivät tien jo uusiin koteihinsa ennen neljännen valmistumista.
 
 
En tiedä muista, mutta omasta mielestäni nämä on aika sympaattisia tonttuja. Poika leikki tontuilla ja käänsi lakin reunan ylöspäin, jolloin minulle tuli mieleen ne meksikolaiset hatut. Ristin nämä sitten meksikolaisiksi tontuiksi. :D
 
 
 
 
 
 
Olisi minulla lisääkin käsitöitä esiteltävänä, mutta ei passaa kaikkea kerralla esitellä. En kyllä malttas odottaa, että saan esitellä kummityttöni lahjan. Siitä tuli aika kiva ja meinasin omalle pojalle tehdä samanlaisen. :) 

4 kommenttia:

 1. Nämä ovat kyllä suloisen näköisiä!

  VastaaPoista
 2. Hei, kyllä on suloisia veitikoita, minusta ovat niin hauskan näköisiä: myssy silmillä ja kiva pyöreä nenä melkein pääosassa tämän tonttusen olemuksessa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos.:) Juurikin tuo nenä ja myssy silmillä viehättää mua. Mulla on moooonta tonttukoristetta (ihan ostettuja siis), jotka on tehty samalla tyylillä. :)

   Poista