Sivut


maanantai 26. syyskuuta 2011

Ensimmäinen tunnustus ja huolesta sekaisin

Sain ihka ensimmäisen tunnustuksen. :) Suuret kiitokset Weballe. Suoraan sanottuna en odottanut tunnustusta ainakaan näin pian. :)


Tunnustuksen saajan pitää tehdä seuraavaa:

1. Kiittää tunnustuksen antajaa.
2. Antaa tunnustus kahdeksalle bloggaajalle
3. Ilmoittaa näille kahdeksalle tunnustuksesta.
4. Kertoa kahdeksan satunnaista asiaa itsestään.
Tunnustuksen annan eteenpäin näille bloggaajille:
 
8. Viimeisen tunnustuksen annan takaisin Weballe vaikka niin ei saisi varmaan tehdäkkään. :P En kuitenkaan vielä ole kovinkaan monen blogin seuraaja, sillä olen itsekin uusi.
 
1. Weba kertoi rakastavansa joulua ja niin teen minäkin. :) Joulussa vaan on tunnelmaa ja on ihanaa tehdä/hankkia toisille lahjoja ja tietysti myös saada lahjoja. Kuusi haetaan itse metsästä kummitytön kanssa. Joulukoristeet ja -valot laitetaan hyvissä ajoin esille.
2. Luen mangaa. Nykyään tosin vähemmän kuin ennen, mutta parhaat sarjat olen säilyttänyt itselläni.
3. Minulla on musta vyö karatessa ja olen harrastanut karatea 10 vuotta.
4. Zumba on uusin villitykseni. Se on mukavaa vaihtelua karatelle ja siinä saa irrotella.
5. Menin melko nuorena naimisiin. 5v hääpäivää vietettiin viime helmikuussa. :)
6. Olen hyvin itsepäinen ja sisukas.
7. Olen ajoittain myös hyvin laiska.
8. Toisaalta osaan olla myös ahkera. Esim. Valmistuin puoli vuotta etuajassa, opiskelin kerralla kaksi tutkintoa. Lisäksi koko opiskeluajan kävin joka arki-ilta töissä.
 
 
 
Ja sitten siihen huolen aiheeseen. Tänään töistä tullessani kolmesta koirasta keskimmäinen oli sairas. Huomasin heti, että kaikki ei ole nyt kunnossa, sillä normaalisti koira, joka on innokkaimpana ottamassa minua vastaan, oli todella vaisu. Ella vain hiippaili hitaasti pihalle, kun hätistin koirat ulos. Ulkona Ella oli tosi vaisu eikä jaksanut edes kävellä. Kannoin Ellan sisälle ja tutkin Ellan. Ella aristi vatsaa ja lopulta älysin katsoa, että tuleeko vuotoa. Ja tulihan sitä. Soitin eläinlääkärille, joka käski heti tulla päivystykseen.
 
Päivystyksessä Ella ultrattiin ja kohdusta löytyi mätää. Kohtutulehdus siis. Eläinlääkäri päätti leikata heti, sillä oli hiljaista. Leikkaus meni hyvin. Tosin aluksi Ella taisteli unta vastaan ja meni pitkään, että Ella nukahti. Sitä ennen Ellalle piti antaa lisää unilääkettä. Nyt pieni toipilas makaa viltin päällä uunin edessä ja koittaa heräillä. Vieläkin on ihan tokkurassa. Ääniin reagoi ja säpsähtelee, muttei tajua vielä mitään. Äsken liikahti ja otti vähän paremman asennon.
 
Onneksi huomattiin ajoissa tuo tulehdus. Eilen oli kuitenkin vielä ihan normaali ja pirteä. Kohtutulehdukseenhan voi vaikka kuolla, jos ei ajoissa huomata ja hoideta. Nyt sitten odotellaan, että vanha rouva rupeaa paranemaan.
 
Lääkärikäynnin aikana oli mieskin vielä iskenyt itseään kirveellä jalkaan... Onneksi oli vain pintanaarmu, joten siitä päästiin säikähdyksellä.

8 kommenttia:

 1. Voi, Kiitos paljon tunnustuksesta. Blogisi on ihan uusi minulle, mutta liityin lukijaksi. Paranemisia koirallesi, onneksi tulehdus huomattiin ajoissa. Lisään tunnustuksen blogiini lähiaikoina.

  VastaaPoista
 2. Kiva, että liityit lukijaksi. :) Uusi tämä minun blogi taitaa olla kaikille, sillä vasta tässä kuussa perustin tämän.

  Koiruus toivon mukaan toipuu. Nyt näyttää jo ainakin paremmalle kuin päivällä. :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos kaunis tunnustuksesta :) Minäkin liityin heti lukijaksesi :)
  Koirulille pikaista paranemista! Onneksi tosiaan huomasit ajoissa ja Emma pääsi eläinlääkärille ajoissa! Ikäviä aina tällaiset yllätykset :( Onneksi sentään miehesi säilyi kirveen heiluttelusta pelkällä naarmulla!!

  VastaaPoista
 4. Kiva saada lisää lukijoita. :)

  Ella näkyy pikkuhiljaa piristyvän. Kipeähän se haava on, mutta paranemaan päin. :)

  VastaaPoista
 5. Voi hirvityksen kauhistus! Onpa siellä tapahtunut. Toivottavasti koira toipuu, isäntä paranee ja emännän mieli rauhoittuu.

  VastaaPoista
 6. HUIII!! Onneksi tulit ajoissa kotio. Pikaista paranemista!

  Kiitos tunnustuksesta!

  VastaaPoista
 7. hih, minä kun klikkasin blogiasi, niin se sitten hyppäsi tänne XD. :D

  VastaaPoista