Sivut


torstai 22. syyskuuta 2011

Lankainventaario

Weban innoittamana päätin käydä myös oman lankavarastoni läpi. Lankaa kaapin kätköistä löytyi noin 2500 grammaa. En siis päässyt lähellekään Weban määriä, mutta on tuossa minulle neulomista pitkäksi aikaa. :) Tuo paino on arvioitu, sillä en omista vaakaa. Suurin osa langoista on kuitenkin koskemattomia keriä, joten niistä oli helppo katsoa vyötteestä kerän paino. Muutamat keränloput ym. arvioin.

Voi olla, että joululahjoja varten pitää ostaa lisää lankaa. Samoin joulusukkavaihtoa varten. Saan kuitenkin käytettyä näistä langoista osan joululahjoihin.

Jos joku osaa vihjaista, että mitä nuista vaaleansinisistä jive-langoista voisi tehdä, niin otan mielelläni vinkkejä vastaan. Valkoiselle ja mustalle langalle olen jo kehitellyt ideaa. Pitää vaan jossain vaiheessa toteuttaa ne ideat.

Kuvista muuten puuttuu osa langoista, sillä osa langoista on olohuoneessa ikkunan ja sohvan välissä, mistä ne on näppärä ottaa esille, kun alkaa neulomaan. Samasta välistä löytyy myös melkein kaikki neulepuikot (en omista niitä paljoa, luultavasti pitää hankkia uusia puikkoja jossain vaiheessa). 

Tähän loppuun lisään vielä muutaman syksyisen kuvan. Työmatkan varrella on rypäs aivan ihanan keltaisia lehtipuita, jotka oli pakko pysähtyä kuvaamaan. En mitenkään erityisemmin harrasta valokuvausta, mutta kannan pienempää kameraa aina mukana laukussa siltä varalta, että tulee jotain kuvattavaa eteen. Aika paljon sitten tulee otettua nuita valokuvia. :)
4 kommenttia:

 1. Ainut työ mitä olen Jive langasta tehnyt oli kesäpeitto vauvalle. Se on ainakin ollut kiva ja käytössä tänäänkin (pitäisi varmaan vaihtaa villapeitto jo vaunuihin), tosin neulominen vähän tökki, kun niin simppeli malli. Kävi tylsäksi. Siis ehdotan vauvan peittoa vaikka joululahjaksi tarvitsevalle.

  VastaaPoista
 2. Pidetään mielessä tuo ehdotus. :) Ei taida olla niin pieniä vauvoja tällä hetkellä lähipiirissä, mutta voishan tuota ideaa soveltaa. Koiralle peitto?

  VastaaPoista
 3. Novitalta löytyy lisää ohjeita langalle. Mutta asiaan, blogistani löytyy sinulle jotain...

  VastaaPoista
 4. Varmasti Novitan sivuilta löytyy ohjeita. Minullakin on kesken yksi pusero, joka pitäisi saada valmiiksi. Kaikki muu on neulottu valmiiksi, mutta etu - ja takakappale molemmat puuttuvat. Saisikohan sitä tänä vuonna sen verran aikaiseksi, että neuloisi sen?

  VastaaPoista