Sivut


keskiviikko 14. syyskuuta 2011

Ensimmäinen viesti

Katsotaan, osaanko käyttää tätä blogia.

Olen jonkin aikaa miettinyt blogin perustamista. Minua kiinnostavat sny ja muut vastaavat projektit (esim.kyjy), mutta syksyn sny:stä myöhästyin ja kyjy oli alkanut jo alkukesästä. Täytyy siis odotella, että pääsisin seuraavalle kierrokselle mukaan. Odotellessa voinkin harjoitella tätä blogin käyttöä sekä tehdä käsitöitä ym. :)

Kesän ajan käsityöt olivat tauolla, sillä touhusin kaikkea muuta eikä kesähelteillä neulominen kauheasti houkutellut. Syksyn tullen olen taas tarttunut neulepuikkoihin. Tunika odottaa viimeistelyä (hihat puuttuvat) ja pitkistä villasukista vasta toinen on valmis. Lisäksi olen neulonut urakalla pannulappuja. Pari niistä tulee itselle, muut menevät lahjoiksi.

Neulomisen lisäksi teen ajoittain myös muita käsitöitä. Haaveilen omasta ompelukoneesta. En kuitenkaan koskaan raski ostaa omaa, joten lainaan äitin konetta. Viimeksi ompelin itselleni 50-luvun juhlamekon. Seuraavaksi olisi tarkoitus tehdä keppihevosia sekä keppilohikäärmeitä. :) Löysin myös pari ihanaa paidan ohjetta, joista ainakin toisen haluan ommella. Pitäisi vain päästä kangaskaupassa käymään, sillä täällä päin ei ole kunnollisia kangaskauppoja.

1 kommentti:

  1. Heips! Olen SNYsi, ja ajattelin, että piipahdan täällä. Sinä oletkin aika haasteellinen tapaus sen gluteenihommasi kanssa. Jos tiedät jotain itsellesi turvallisia suklaamerkkejä, niin hihkaise. Yritän hankkia. Mohairin suhteen taas joudut ehkä tyytymään Novitaan, täältä kun ei oikein muuta saa. Tuolta naapurikaupungista saa sitten paremmin, mutta sinne on pitkä ajomatka. Toivottavasti tästä tulee kiva kevät.

    VastaaPoista