Sivut


tiistai 18. syyskuuta 2012

Lyhteitä talveksi

Käytiin tänään miehen kanssa tekemässä lyhteitä ensi talveksi. Eihän ne nyt mitään erityisen hienoja ole, mutta välttänevät linnuille. :D

Tuossa vieressä on siis pellot, jotka olivat osa viljalla. Puinnin jäliltä käytiin sitten tekemässä nuita lyhteitä, kun joihinkin kohtiin oli kauraa jäänyt jäljelle.


Napsinpa samalla kuvia koiruuksista. Kännykän kamera on tosiaan yllättävän hyvä.

Alla juoksukuva. Pellolla on hyvä päästellä enimpiä höyryjä.


Alla Pyry. Vähän on poika kasvanut edellisen postauksen kuvasta. :)Manun irvistelykuva. Manu ei siis irvistänyt minulle, vaan Pyrylle, joka oli juuri loikkaamassa Manun päälle. 

Lopuksi kuva meidän läskistä pikkukissasta. Kissa on siis melko pienikokoinen, mutta leikkauksen ja ulospääsyn jälkeen on lihonut aika reippaasti. Normaalikissaa se kai nyt muistuttaa eikä niinkään ylipainoista kattia, mutta aikaisempaan verrattuna painoa on varmaan tuplat... Tämmöistä tänään siis. :) Koitan niitä käsitöitäkin jossain vaiheessa tehdä, niin on jotain "oikeaakin" blogattavaa. ;)


PS: Koitin kommentoida edellisen postauksen kommentteja, mutta sivu häviää saman tien, kun koitan klikata kommentit näkyviin.

4 kommenttia:

 1. Aika kiva, kun voi tuolla lailla käydä lyhdetarpeet keräämässä lähipellolta, ai että! Koirilla näyttää olleen hauskaa =) Eikä tuo kissa kyllä miltään pullukalta minusta näytä, ihan sutjakka kaveri. Tai sitten se on tuo pötkyläasento, joka saa näyttämään hoikemmalta =)

  VastaaPoista
 2. Bloggeri temppuaa välillä :(
  Mulla jää lyhteet tekemättä kun peltopläntti on kesannolla.
  Eikä se lyhteiden näkö vaan maku, niin linnut tuumaavat =D

  VastaaPoista
 3. No tuossa kuvassa se ei näytä niin pullakalta, kuin muissa kuvissa. :D Taitaa se kisu ihan normaalin mitoissa kuitenkin olla. Entiseen verrattuna vaan paljon pullakampi.

  Toivottavasti lyhteet maistuvat linnuille. :)

  VastaaPoista
 4. Pyry on kyllä kasvanut hurjasti. Kivoja nuo lyhteet. Kiitos kun osallistut joulukalenteriini =)

  VastaaPoista