Sivut


sunnuntai 2. syyskuuta 2012

SNY, SJY ja vähän muutakin

Ensinnäkin, SNY lähetti ihanan kortin. :)

Kuinka SNY aavistitkin, että tykkään auringonkukista. :) Ne ovat ikään kuin salaa hipsineet lempikukikseni. Ne ovat ihanan isoja ja muutenkin kivoja kukkia. :)

Ihanaa, että jaksat nähdä vaivaa ja koittaa tutustua minuun. :) Jäinkin miettimään, että mitä muuta yhteistä meillä sitten on. Oletko sinäkin opettaja?

Ja kiitoksia kovasti kehuista. :) Tykkään tehdä erilaisia töitä ja en nyt koe olevani ehkä mikään tumpelo, mutta en kyllä mestarikaan missään. Ehkä keskinkertainen kaikessa? ;)

Mietit mistä kaikesta pidän. Pidän kovasti esimerkiksi joulusta. Ja lohikäärmeistä, kynttilöistä, lemmikeistäni, jne. Ihmettelette ehkä, että mikä se tuo SJY on? No se on salainen jouluystävä. :) Osallistun siis tänä vuonna myös sellaiseen vaihtoon. Salainen jouluystävä toimii aika lailla samalla lailla kuin SNY, mutta lähetämme jouluaiheisia paketteja. Lisätietoja löydät täältä. Ilmoittautua voi vielä mukaan.


Kasattiin muuten tänään anopin kanssa kangaspuut. Loimien laitto on vielä kesken. Vierähti tuossa kasatessa niin monta tuntia, että ei jaksanut enää loimia laittaa loppuun asti. Projekti jatkuu siis tulevalla viikolla. Sitten pääseekin kutomaan mattoa koulutehtävää varten.

Olen myös virkannut mattoa. Minun piti aloittaa maton virkkaus kyjyssä, mutta se sitten jäi. Aloitin sen nyt tällä viikolla ja matto on suunnilleen puolessa välissä. Eiköhän se piakkoin valmistu. :) Minunhan ei pitänyt aloittaa uutta ennen kuin vanhat valmistuu, mutta minkäs teet, kun vaan teki mieli aloittaa maton virkkaus... Toivottavasti nuo aloitetut työt eivät ufoudu täysin...


Lopuksi pari kuvaa, jotka on kaikki kännykällä napattua. Uusin siis kännykän jokin aika sitten ja sitä on tullut nyt testailtua.

Ensiksi vanha rouva Ella.


Sitten Tosca. 


Lopuksi kuva täältä nykyisestä asuinpaikasta. Tonne pellon taakse vasemmalle kuvan ulkopuolelle me rakennamme oman talon sitten joskus, kun on paljon sitä rahaa, millä rakentaa. Tai ainakin paljon velkaa. :D


7 kommenttia:

 1. Kiva, että kortti löysi perille =) SJYkin kuulostaa hauskalta, mutta enpä taida uskaltaa enää toiseen vaihtoon osallistua samaan aikaan, on kaikenlaista muuta juttua tähän syksyn niin paljon. Ella on söpö kuin mikä, rapsutuksia hänelle. Käärmeestä sanon vain että hui =D

  VastaaPoista
 2. Minä olen katteellinen sinulle noista kangaspuista, en ole ikinä päässyt kokeilemaan vaikka haluja olisi. Mutta eiköhän sitä vielä joskus ehdi.

  Kivan kortin olet saanut.

  VastaaPoista
 3. Itse haluaisin kangaspuut, jos sellaisille olisi tilaa ja osaisin tehdäkin niillä jotain :D.

  VastaaPoista
 4. Ella sai monet rapsutukset ja olisi halunnut vain lisää. Vaativa neiti on siis tämä meidän Ella. Parasta siis olisi, jos Ellaa hoitaisi lähes koko ajan. :P

  Minä olen joskus ala-asteella saanut kokeilla kangaspuilla maton kutomista. Jokainen sai silloin tehdä jonkun puolen metrin pätkän. Nyt meidän pitää suunnitella satumainen matto, johon tulee siis jokin kuva, tms. Saa nähä mitä omasta matosta tulee, kun meinasin yrittää tehdä siihen lohikäärmeen...

  (Ai miten niin aloitan aina vaikeammasta päästä?)

  VastaaPoista
 5. Kaunis kortti ja salaisessa jouluystävässä ollaan täälläkin mukana

  VastaaPoista
 6. Väliaikatietoa: syyskuun pakettisi on jo lähtökuopissa, viimeinen silaus vielä ja paketti pääsee matkaan ensi viikolla ;)

  VastaaPoista
 7. Minäpäs odottelen postia siis. :)

  VastaaPoista