Sivut


keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Remontin turhake

Tai en tiedä, että onko tämä nyt niin turhake, mutta kallis ainakin. :D
 
Kuvissa on siis laattaa, joka tulee raidaksi suihkun kohdalle. Samaa laattaa tulee myös vessaan lavuaarin ja peilin väliseen tilaan. 
 
 
 Olen pari kertaa ollut karateleirillä Espoon Solvallassa, jossa rantasaunassa oli pienen pienistä laatoista tehty suihkuun raita. Värimaailma oli aikalailla samanlainen kuin näissä laatoissa. Kummankin leirin yhteydessä vain ihastelin niitä laattoja ja päätin, että jos ikinä saan oman talon, niin laitan sinne samanlaiset laatat. Samanlaista en tietenkään löytänyt mistään, mutta nuo on aika lähellä.

Valitettavasti olen huomannut, että minulla on kallis maku. Ihastun siis aina ensin eri juttuihin ja vasta hintaa tiedusteltuani tajuan, että tuote on ihan liian kallis. Sitten tyydyn etsimään jotain kivaa, mutta budjettiin sopivaa. Näiden kohdalla vaan en halunnut etsiä mitään muuta vaihtoehtoa. Nämä oli siis pakko saada. Neliöhintahan näillä on siis vajaa 170e/m2... Onneksi tätä laattaa tarvittiin vain vajaa 1,5 neliötä, joten hintakaan ei ollut sitten ihan mahdoton. Sallittakoon siis tämän yhden kerran, että ostin just sitä mitä halusin, hintaan katsomatta. Eipähän tarvitse sitten katua ja harmitella, että miksi en ostanut sitä.

2 kommenttia:

 1. Mitään en ole muuten omassa reilun kymmenen vuoden takaisessa rakennusprojektissa harmitellut kuin että en raaskinut ostaa sitä mitä halusin, vaan valitsin jotain halvempaa. Go for it!
  Upea laatta, kannattaa maksaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katumusta koitankin vältellä. Kun kerrankin laitetaan omaa taloa kuntoon, niin pitäähän sen olla mieleinen. :)
   Ja kiva kuulla, että toisetkin tykkää tuosta laatasta. :)

   Poista