Sivut


keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Löytöjä

Olen nyt reilun viikon ollut sairaslomalla supistelujen takia. Ja sairasloma jatkuu äitiyslomaan asti, eli töihin ei ole enää asiaa ennen kuin ensi vuonna. Aika meinaa vaan käydä pitkäksi. Loputtomiin ei vain jaksaisi olla eikä ole oikein mitään tekemistä. Ainakaan sellaista, mitä minä saisin tehdä. Remppahan meillä on meneillään, mutta minulta se rehkiminen on kielletty. Hirveesti tekisi mieli tehdä edes jotain...
 
 
Tänään kävin kuitenkin tylsyyttäni tutkimassa aittaa ja ympäristöä muutenkin. Löysin sieltä aarteita. :) 
 
 
 

Tämmöiset pienet tuohiset löysin aitan seinältä roikkumasta. Nämä ovat jotakuinkin vauvan kokoa. Ehkä vähän isommat.


Aitan seinällä oli myös vanha naulakko. Tuon voisi ehkä kunnostaa. Hioisi ja maalaisi uudestaan. Ja tiety koukut pitää lisätä uudet. Vanhat on näköjään kadonneet jonnekin. Tuo voisi käydä kivasti meidän eteiseen.Nämä eivät löytyneet aitasta, vaan Marimekon myymälästä. Ihastuin näihin heti. Hinta vaan oli suolainen, joten otin salaa kuvan ja mietin, että ehkä tuommoisia saisi itsekkin tehtyä. Eihän tuohon tarvii kuin lankun pätkän, maalia ja koukut. Nuissa vain on tuommoinen kulunut pinta valmiiksi. Mitenkähän saisi itse samanlaista jälkeä aikaiseksi? Onko kellään ideoita tai tietoa?

Tässä vielä kuva aitan kuistista. Melko laho vai mitä? Tuon voisi purkaa ja tehdä samanlaisen uuden tilalle. Muutenkin aittaa olisi myös tarkoitus kunnostaa jossain vaiheessa, kunhan talo on saatu ensin rempattua.

4 kommenttia:

 1. Heippa hei, pistän vähä kirjoitusta siulle. Mukavia juttuja oot aitasta löytänyt, pikku tuohitossutkin, sittenhän voit laittaa vauvan tossuset vauvan kammariin, vaik ovipieleen onnen töppösiksi!
  Älä sie ny mene noiden lahojen kuistien päälle, ettei satu vahinkoo itelles ja tulevalle pienokaiselle.
  Löysit mukavan oloisen hyllykön, siitähän sie saat tehtyä ihan oman näköisen hyllyn, ku sit joskus fiksaat sen ja koukutkin saa ihan itse valita millaiset haluaa:)
  Muuten, tuo etusivun kuva minnuu puhuttelee, ku koirista on kiva kuva, selällään makailevat nii hellyttävän oloisesti.
  Piähä ittes rentona, ettei liikaa supistele. Miunki kuopukseni alkoi liian aikaisin tahtomaan maailmaan ja lääkär määräs miulle joka päivälle lusikallisen konjakkia ja oikeeta lääkettä myöskin, että näin joskus miun nuoruudessani.
  Mukavaa ja levollista odotusta siulle ja läheisillesi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lastenhuoneeseen ne tuohiset sopiikin hyvin. Kiitos ideasta. :)
   Laholle kuistille en mennyt, varovasti astuin aittaan sisälle. Ei taida tuo kuisti muuten kestää minun painoani. :D
   Suunnittelin jo, että maalaan naulakon tumman turkoosiksi. Oon jotenkin siihen väriin nyt taas ihastunut.
   Nuo koiruudet on kyllä hellyttäviä. :) Äiti ja tytär nuo mustat.

   Poista
 2. Hio maalauksen jälkeen lautoja vähän varsinkin kulmista. Weba

  VastaaPoista
 3. Sillä ihme lakalla saa vanhennettua. Strömsössä oli siitä kerran.

  VastaaPoista