Sivut


torstai 7. toukokuuta 2015

Äitienpäiväaskarteluja eskareiden kanssa

Jos joku ei vielä tiennyt, niin olen opettaja ja tällä hetkellä opetan esikoululaisia. Ja tietysti heidän kanssaan pitää askarrella ahkerasti. Innokkaita, kun ovat kyseiseen touhuun. Ja erityisesti tästä äitienpäivälahjasta innostuivat kovasti. Kukaan oppilaista ei sanonut työtä tylsäksi, vaan kaikki kävivät innolla työn kimppuun. 

Alkuperäisen idean bongasin pinterestistä. Ja kyllä, pinterestiin eksyminen oli samalla kertaa hyvä ja huono idea. :D Siellä on niiiiiiiin paljon kaikkia ihania ideoita, että en ehdi millään toteuttaa kaikkea. 

Maalasimme siis taulut. Pohja on A3-kokoa ja olikohan tämä nyt haltex-levyä tms. Teknisen ope nämä pohjat meille sahasi. Avustajani etsi ja leikkasi kankaat, jotka nitojalla paukuttelimme pohjiin kiinni. 

Seuraavaksi teippailtiin. Maalarinteippiä siis ristiin rastiin taulupohjaan. Oppilaat saivat teipata itse omansa. Sitten maalasimme eri väreillä eri osiot ja annettiin kuivua. Ja tuli muuten hienoja kaikilla oppilailla! Teippien poistamisen jälkeen oli jokaisella oikea taideteos. 

Lopuksi teimme sydämmet. Sydämmet on painettu vessapaperirullalla. Tämä oli avustajani idea ja sopi tähän loistavasti. 

Kuvassa on minun tekemäni mallitaulu. Tykästyin siihen sen verran, että laitoin sen esille kylppärin hyllyyn. 

3 kommenttia: