Sivut


lauantai 9. toukokuuta 2015

Äitienpäiväaskarteluja pojan kanssa

Huomenna on äitienpäivä. Minun ensimmäiseni. En olisi uskonut pari vuotta sitten, että minäkin saan viettää äitienpäivää. Ja tässä sitä nyt ollaan. Maailman ihanimman pikkupojan äiti. 

Ja vaikka poikani on 11kk eli edelleen virallisesti vauva, ei häntä oikein voi vauvaksi enää sanoa. Kiireinen pikkumiehemme lähti jo kävelemään (10kk iässä) ja tapailee jo juoksuaskeleitakin. 

Kynäkin näyttää pysyvän kädessä, ainakin jotenkinpäin, joten askartelimme yhdessä mummoille äitienpäivälahjat. Ostin luutut (harmikseni en löytänyt valkeita luuttuja) sekä tekstiilitussit. Ja sitten vain tussi käteen ja piirtämään. 

Ja tussihan tosiaan oli kädessä milloin mitenkin päin. Kuten kuvasta näkyy, väriä tarttui muuallekin, kuin luuttuun... Vaan osui se tussin kärki kohteeseenkin ja saatiin kuvioita aikaiseksi. Lopuksi silitys ja lahjat olivat valmiit. Molemmille mummoille yhdet, isomummolle yksi ja tietysti äiti eli minä halusi myös omansa. Vaan en tiedä, että raaskinko sittenkään käyttää omaani. :D Mummoille piti askarrella myös kortit. Ostin pojalle omat puuvärit ja taas piirrettiin. Yhden A4-paperin poika jaksoi piirtää. Ja sehän riittää, kun leikkasi paperista kortteihin sopivat palat. Kuvassa paperit vain ovat vielä liimaamatta korttipohjaan, sillä meillä ei ollut liimaa. Kävin ostamassa liiman, ennenkuin toimitin kortit ja lahjat perille.


Lahjat ovat siis jo toimitettu mummoille. Kävimme pojan kanssa tänään mummojen luona, jotta saamme huomisen olla kotona ja viettää omaa äitienpäivää rauhassa. Todennäköisesti päivä menee pihalla. Taimet pitäisi istuttaa, kiviä ja risuja kerätä, ym. Kaivinkone on myllännyt koko päivän pihalla. Siitä se pihamaa alkaa muodostua. :)

3 kommenttia:

 1. Hauskat ja hyödylliset lahjat. Hyvää Äitienpäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. :) Mummotkin tykkäsivät lahjoistaan. :)

   Poista
 2. Se prinssi on kohta kuukauden, siis sen mun serkkuni poika, itse asiassa jo huomenna. Voi myrkky! Ja 'welcome to the world' - lahja on vieläkin vaiheessa. Mutta kun mä sain tietää siitä babysta vasta, kun se oli 1 pv ikäinen jo. Well, better late than never.

  VastaaPoista