Sivut


perjantai 15. toukokuuta 2015

Itsetehdyt hyllyt

Meillä on talossa kovin vähän hyllytilaa. Hyllyjä on kyllä. Yksi tuplaleveä ja toinen normileveä. Isäni tekemiä. Eivät vain mahdu mihinkään, joten ovat aitassa odottamassa tulevaa isompaa laajennusta.

Jotain tasoja piti silti saada olkkariin. Viime kesänä haettiin serkulta pitkiä heinäseipäitä, joista yksi päätyi portaiden kaiteeksi. Loput odottivat varastossa käyttöä. Weban luona käydessä nähtiin heidän heinäseiväshyllynsä. Ja siitä se ajatus sitten lähti. 

Mies ajoi ensin seipäät pöytäsirkkelillä halki. Eihän niistä tasaisia tullut, mutta ei tarvitsekaan. Epätasaisiahan nuo seipäätkin ovat. Sitten kiinnitys hyllynkannattimiin (ostettu K-raudan alesta. Taisivat maksaa vajaa 2e/kpl) ja kiinnikkeet seinään kiinni. Ja hylly oli valmis. Ja tuli just niin kiva, kuin ajattelinkin. :) 

Hyllylle päätyi pojan saamat kummilahjat ja muutama valokuva. Niille hyllyn halusinkin.


Kylppäriin kaivattiin myös jonkinlaista tasoa, jolle laittaa tiettyjä tarvikkeita. Mies sitten touhusi aikansa ja teki jäljelle jääneistä laudepuista hyllyn. Kannattimina samat K-raudasta löydetyt aletuotteet.


Hyllyn päällä koristeena jo aiemmin esitelty taulu. Hylly itse sijaitsee pöntön ja käsienpesualtaan yläpuolella. Tarkoitus olisi ostaa joku kiva pieni kori, jonne voisi naisten hygieniatuotteet ym. piilottaa. Tykkään myöskin tästä hyllystä. :)


3 kommenttia: