Sivut


perjantai 8. toukokuuta 2015

Vihdoin vähän käsitöitäkin

Vihdoinkin sain itse jotain valmiiksi asti! Meinaa aina keväisin neulomiset ym. jäähä vähemmälle. Ja tämä kevät on ollut melkoista tunteiden myllerrystä (terveyteen ym. liittyen), joten ei ole oikein ollut halujakaan tehdä mitään. Vaan pikkuhiljaa etenee nämäkin hommat. 

Sain tutulta pyynnön neuloa hänen pojalleen samanlaiset lapaset, kuin tein omalle pojalleni. Ja minähän neuloin. Pienellä viiveellä, mutta neuloin jokatapauksessa. :D

Pieniä muutoksia tein. Varresta neuloin pidemmät, kuin poikani lapasissa. Ja varren jälkeen lisäsin 4 silmukkaa, jotta kämmenosa ei kiristä liikaa, sillä tuo kirjoneule ei kauheasti jousta. Lisäksi tein näihin peukalot. Poikani lapasissa ei niitä ollut. Lapasista tuli kauhean ison näköiset, mutta onpahan kasvunvaraa ensi syksyä ajatellen. Ja mallatessani näitä oman pojan käteen, ei nämä nyt ihan niin isot olleetkaan. 







Toinen tilaustyö, pitkävartiset kirjoneulesukat naiselle, ovat puoliksi valmiit. Toisin sanoen toinen sukka on valmis, toinen tekemättä. :D Mutta eiköhän se toinenkin sukka joskus valmistu.... 

Muita hommia olisi myös kauheasti. Kesä tulee ja loma lähestyy. Ja puutarhahommat odottaa! Nytkin mies kaivelee kaivinkoneella tuolla ulkona. Tiedänpähän mitä teen kesällä aina sään salliessa. Voi olla, että tulee tehtyä tänne myös jokunen puutarhapostaus... ;)

1 kommentti:

  1. Mun serkkupoika tuli isäksi tässä viime kuussa, ja nyt on työn alla peitto uudelle tulokkaalle.

    VastaaPoista